Valikko Sulje

Kauden 2019 – 2020 alustavat harjoitusajat

Alla olevasta taulukosta löydät kauden 2019 – 2020 alustavat harjoitusajat. Muutamme toukokuussa 2019 takaisin urheilutalolle joten aikoihin voi vielä tulla muutoksia kunnes urheilutalon salivuorot on vahvistettu Lappeenrannan kaupungin puolelta.

Lapsi-aikuinen Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa.
Muksu Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset
Junnu I ja uudet harrastajat Ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat juniorit (ikäraja 7v.) sekä osa vuoden 2018 Junnu I -ryhmässä harjoitelleista
U13 – U15 Ryhmässä harjoittelevat Junnu I, II ja III junioreista muodostettu ryhmä.
Sovellettu Ryhmässä harjoittelevat kehitysvammaiset sekä erityistä tukea tarvitsevat judokat.
Aikuiset ja nuoret Ryhmässä harjoittelevat aikuiset ja nuoret (viime kaudella mukana olleet) sekä kauden 2018 – 2019 junnu II ja junnu III ryhmästä nostettavat juniorit.
Karate, itsepuolustus, liikkuvuus, lihaskunto Tiistaisin näillä vuoroilla aktivoidaan nukkuva Kamizan karatejaos ja harjoitellaan muuta itsepuolustusta. Torstaina huolletaan kehoa ja mieltä liikkuvuuden ja lihaskunnon puolella. Vastuuvalmentajat ja valmennuspäällikkö sopivat vuorojen käytöstä ja ryhmänvetäjät informoivat osallistujia.
Vapaa / ohjaajat / kehonhuolto Vastuuvalmentajat ja valmennuspäällikkö sopivat vuorojen käytöstä. Tiedottaminen ryhmien omilla sivuilla.

Päätös junioreiden sijoittumisesta eri ryhmiin (ryhmäjako + kilpailijat) tehdään vastuuvalmentajien ja valmennuspäällikön kanssa. Ryhmäjakoa tarkastellaan kauden aikana. Ryhmäjaon perusteena ovat judokan osaaminen, kehittyminen ja motivaatio.