Valikko Sulje

Hallituksen tiedotteet

Tässä osiossa hallituksen uusimmat tiedotteet

Kesäkauden avajaiset 22.5.2019

Lappeenrannan judoseura Kamizan kaikille jäsenille yhteiset kesäkauden avajaiset pidetään Marjolassa (Mikonsaarentie 15, Lappeenranta) keskiviikkona 22.5.2019 alkaen klo 17.00. Paikalle voi saapua myöhemminkin, omaan tahtiin.

Ohjelmassa on ainakin saunomista, ulkoilua ja jotain toki syödäänkin. Lisäksi palkitaan eri ryhmien yksittäisiä harrastajia. Ja ehkäpä uimavarusteillekin on tarvetta?

Tervetuloa vaikka koko perheen voimin!

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa (OOP) omalla salilla 26.-28.4.2019

Kuva Lappeenrannan edelliseltä OOP-jaksolta marraskuulta 2013

Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa (eli OOP) -kurssi pidetään Lappeenrannassa pe 26.4. klo 17 – su 28.4. klo 14. Kurssi on esitietovaatimus sinisen vyön (2. kyu) kokeeseen. Kouluttajana toimii Mikko Välimäki.

Kurssille osallistuvien suositellaan olevan vähintään 14 vuoden ikäisiä ja heillä olisi hyvä olla vähintään oranssi vyö (4. kyu) suoritettuna. Etenkin aikuisilla harrastajilla näistä voidaan tosin joustaa, varsinkin jos on vähänkään tekemisissä harjoitusten ohjaukseen liittyvissä tehtävissä.

Varusteet: Judogi, muistiinpanovälineet, judopassi ja voimassaoleva jäsenyys jossakin liittoon kuuluvassa judoseurassa.

Kurssille ilmoittaudutaan Suomisport-palvelun kautta 21.4. mennessä. Kurssin hinta on 50 euroa, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisport-palvelussa. Hinta sisältää kaikki kurssiin liittyvät materiaalit.

Kurssi pidetään Kamizan dojolla, Lappeenrannan urheilutoimen väistötiloissa Family Center -kauppakeskuksen toisessa kerroksessa (os. Hyrymäenkatu 2, Lappeenranta).

Lisätietoja: Tatu Kosonen, tatu.kosonen@iki.fi tai 050 584 5896.

Hallituksen päätös ja täsmennys seuran pelisääntöihin

Seuran säännöt ja politiikat löydät www-sivuilta http://www.kamiza.fi/seura/seuran-saannot-ja-ohjeet/

Hallitus on päättänyt 22.3.2019 selkeyttää pelisääntöjä ja päättänyt seuraavaa:

Toiminnan selkeyttämiseksi todetaan, että

 • Jokainen urheilija saa kilpailla niin paljon kuin haluaa tai harrastaa muita lajeja. Nämä pyritään ottamaan huomioon lapsen/nuoren valmennuksessa ja harjoitusohjelmissa.
 • Seuralla voi olla erillinen kilparyhmä tai erikseen tuettavia urheilijoita. Näihin ryhmiin luettavien judokoiden tulee noudattaa harjoitus- ja kilpailuohjelmaa sekä pelisääntöjä.
 • Ryhmissä on omat säännöt sekä harjoitussuunnitelmat, joita tulee noudattaa.
 • Edellä mainituista pelisäännöistä poikkeaminen voi johtaa ryhmävaihdokseen tai esim erillisvalmennuksen piiristä poistamiseen – tämän tarkoituksena on taata muille valmennettaville mahdollisuus täysipainoiseen harjoitteluun.
 • Valmennuspäällikkö – vastuuvalmentaja – muu vetäjä – apuvetäjä: toimenkuvat ovat selkeät. Valmennuksen suunnittelu ja johtovastuut on kuvattu tehtävänkuvauksissa. Mikäli yksittäinen vanhempi haluaa keskustella valmennuksen sisällöstä, tulee hänen huomioida siinä Kamizan tehtävänkuvaukset. Vanhemmat voivat esittää mielipiteitä, jotka huomioidaan tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan. Viime kädessä päätösvalta on seuralla.
 • Vastaavasti muiden vetäjien ja vastuuvetäjien sekä valmentajien tulee huomioida ja noudattaa valmennuspäällikön linjauksia (eli esim henkilökohtaisen valmentajan tulee huomioida varsinainen valmennussuunnitelma tai, mikäli siihen halutaan muutoksia, keskustella siitä valmennuspäällikön kanssa)
 • Edellä mainitut asiat otetaan esille kaikkien vanhempien kanssa vanhempainillassa.

Seuran puheenjohtaja Kari Hämeenaho

Huomioi seuraavat tapahtumat kalenterissasi

 • Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa, Mikko Välimäki, 26.-28.4.2019
 • KAIKKI seuran judokat mukaan, seuran salikisat järjestetään 5.5.2019. Kisa toimii valmistavana kisana Itä-judo openiin. Jokaisen juniorin (varsinkin peruskurssilaisten) toivotaan osallistuvan oman salin kisoihin.
 • Tuomariperuskurssi järjestetään Lappeenrannassa 4.-5.5.2019(https://www.judoliitto.fi/kalenteri/judotuomarin-peruskurssi-4-5.5.2019-lappeenranta/)
 • Itäjudo Open Kerimäellä 11.5.2019. Ajatus on saada mahdollisimman monta peruskurssilaista+ junnu 3 -ryhmäläistä mukaan kisamatkalle. Monelle ensimmäiseen kisaan liittyy paljon jännittäviä asioita, mitä on tarkoitus helpottaa sillä, että kokeneita ”kisakoneita” ja valmentajia lähtee mukaan opettamaan kisoissa toimimista. Jos ilmoittautuneita on paljon, seura järjestää kisoihin yhteiskuljetuksen. Asiasta lisää myöhemmin seuran sivuilla..

https://www.judoliitto.fi/kalenteri/itajudo-open-11.5.2019-kerimaki/

 • Muutto/Tatamitalkoot 22.-24.5. Tänne toivotaan mukaan kaikkia vanhempia auttamaan muutossa. Lisäinfoa seuraa myöhemmin.
 • Judon perusteet, Jukka Heino, 21.-22.9.2019
 • Nage-no-kata tulossa, aikataulu avoin.
 • Keväällä emme tule järjestämään Willimies Shiaita. Tämä johtuu siitä, että urheilutalolla ei ole osoittaa meille riittävän isoja tiloja. Oma leiri olisi tarkoitus järjestää sopivassa välissä.
 • Lisäksi: kauden päättäjäiset järjestetään ennen kesää sopivassa välissä. Kutsu kaikille seuran jäsenille tulee myöhemmin.

Huomio myös EKLU:n koulutukset ja tapahtumat valmentajille ja kokeneimmille harrastajille

– Urheiluteippauksen perusteet 10.4. Lappeenrannassa Kutsu
– Harrastusviikko 2019 info- ja ideointitilaisuus 11.4. Lappeenrannassa Kutsu
– Laatua valmennukseen: hallinta 24.4. Lappeenrannassa Kutsu
– Laatua valmennukseen: hallinta 25.4. Imatralla  Kutsu
– Ohjaajan startti 29.4. Lappeenrannassa Kutsu
– Hyvän seuran verotus 8.5. Lappeenrannassa Kutsu (erikseen nimetyt ilmoittautukaa ! )

EkspSäätiö on myöntänyt avustuksen Kamizalle

Etelä-Karjalan Säästöpankkisäätiön hallitus on myöntänyt Kamizalle 1500€:n avustuksen junioreiden ja nuorten leirityksen kehittämiseen ja avustamiseen.

Kamiza KIITTÄÄ LÄMPIMÄSTI saadusta avustuksesta sekä positiivisesta suhtautumisesta urheilua ja nuoria kohtaan!

 

Puheenjohtaja
Kari Hämeenaho
Lappeenrannan judoseura Kamiza ry

Kirpputoritoiveita

Nyt on tilaisuus kantaa kortensa kekoon seuran varainhankintaan ja samalla tehdä kotona kevätsiivousta ja päästä eroon itselle turhasta tavarasta. Järjestämme kirpparin yhteyteen myös pienimuotoisen kahvion.

Otamme siis vastaan kaikenlaista kirpparitavaraa, leivonnaisia ja muutaman reippaan talkoolaisen. 😊

Leivonnaisia voi toimittaa suoraan paikanpäälle klo 9.00 alkaen.

Kirpparitavaroita voi toimittaa jo ennakkoon Kamizan kaappiin treenien yhteydessä (rajallisen määrän). Tai suoraan paikanpäälle klo 9.00. Hinnoittelun saa tehdä itse tai tarvittaessa me hinnoittelemme.

Ilmoitathan kuinka osallistut! 😊

T. Katja ja Sirkka

 

Judon perusteet Kouvolassa 9.-10.3.2019

Liitteenä kutsu.

Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään tiedoksi myös seuran koulutuspäällikölle osoitteeseen toimihenkilot@kamiza.fi

Mahdollisesta seuran tukeen liittyen anomukset tulee osoittaa seuran hallitukselle.

Judon_perusteet_Kouvola_2019

https://www.judoliitto.fi/kalenteri/judon-perusteet-koulutus-kouvola/

Pj Hämis

Kevään kursseja ja tapahtumia

Tammi-helmikuussa 2019 alkaa kaksi uutta kurssia: Nuorten ja aikuisten peruskurssi sekä puhtaasti muksukurssi.

Nuorten ja aikuisten intensiivikurssi alkaa ma 11.2.2019 (kesto 2kk). Kurssi toimii samalla matalan kynnyksen harjoituksena niille, joilla on ollut taukoa judosta, tai oma harjoittelu on lähivuosina ollut sattumanvaraista. Kohderyhmä olisi siis

 • Uudet harrastajat, sekä judosta tai muista kamppailulajeista taukoa pitäneet entiset harrastajat.
 • Satunnaisesti matolla käyvät judokat.
 • Mahdollisesti “naisten oma ryhmä”, saman harjoituksen sisälle. Homma helpottuisi, jos löydetään yksi aktiivinen naisjudoka, joka toimisi sisäisenä aktivaattorina.
 • Kurssin hinnaksi päätettiin 120€ (sisältää vyökokeen ja seuran jäsenyyden sekä judovakuutuksen).
 • Lisäksi päätettiin, että jos taukoa pitänyt henkilö tuo uuden tulokkaan tullessaan, häneltä (takaisin palaavalta judokalta)ei peritä loppukauden maksua.
 • jos nykyinen aktiiviharrastaja tuo ystävänsä, hyvitetään hänelle ensi kauden varustehankinnoista 30 €.

Kurssin mainostaminen tullaan käynnistämään lähiaikoina sosiaalisessa mediassa.

Kevään MUKSU-ryhmän toimeenpano alkaa lauantaina 26.1. klo 10

 • Kesto kesään asti.
 • Ikähaarukka 5-7 vuotiaat, mutta tapauskohtaisesti myös nuoremmat.
 • Kurssin tarkoitus on antaa judollisia valmiuksia syksyllä alkavalle peruskurssille.
 • Vastuuvetäjät Tatu Kosonen ja Ville Pesonen.
 • Kurssin mainostaminen tullaa käynnistämään lähiaikoina sosiaalisessa mediassa sekä päiväkodeille suunnatuissa tapahtumissa, johon kutsutaan eskari-/viskari-ikäisiä judolliseen seikkailuun.
 • Kurssin hinnaksi on määritetty 100€.
 • Huom. Vanhempi-muksu ryhmä jatkaa yhtäaikaa toisella tatamilla. Yhteistyötä vetäjien ja harrastajien kanssa tehdään tilanteen mukaan.

Kadotetut junnujudokat

Lisäksi yritämme saada judoa aiemmin harrastaneita junoreita takaisin hienon lajin pariin kevätkaudella. Heille tarjotaan puolivuotiskautta nyt erittäin halvalla:

 • Juniorit: 120 € (toisen seuran jäsenille 50 €/kevätkausi)

Puheenjohtaja K Hämeenaho

 

Päivityksiä verkkosivuilla – Toimintakertomus 2017-2018

Kamizan sääntömääräinen arviointikokous pidettiin 14.12.2018. Uusin toimintakertomus ajalle 1.9.2017-31.8.2018 on nyt julkaistu verkkosivuilla. Löydät sen klikkaamalla yläpalkista valikkoa ”Judolinkit” tai suoraan tästä.

Samalla myös yhdistyksen säännöt on julkaistu verkkosivuilla. Nekin löytyvät ”Judolinkit” -osion takaa tai suoraan tästä.

Loistavaa uutta (judo)vuotta,

VaraPJ Pete

Judoseura Kamizan vuosikokous – KUTSU 

Aika: Perjantaina 14.12.2018 klo 18:00-19:00. 

Paikka: Family Center

Kamizan hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet sääntöjen 12§:n mukaiseen yhdistyksen suunnittelukokouksessa, joka pidetään Family Centerissä 14.12.2018 klo 18:00-19:00. Kokoukseen kutsutaan kaikki seuran jäsenet sekä alle 16 vuotiaiden judokoiden vanhemmat. 

Sääntöjen 4§:n mukaan Yhdistyksen kokouksessa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Hallituksen jäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Tällainen asia tulee lähettää 30.11. mennessä osoitteella hallitus@kamiza.fi, jotta se voidaan käsitellä hallituksen kokouksessa ennen arviointikokousta.

Yhdistyksen arviointikokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Valitaan toiminnantarkastajat kaudelle 2018-2019
 6. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
 7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
 9. Hallituksen tiedotusasiat
 • Willimies-judoleiri
 • Urheilutalon remontin tilanne ja tulevat harjoitustilat
 • Kehittämishankkeet ja tukianomukset

Tervetuloa,

Puheenjohtaja Kari Hämeenaho    Varapuheenjohtaja Petri Naukkarinen