Valikko Sulje

Tue Kamizaa hankinnoillasi

Kun ostat Kamizan seuratuotteita tai asioit Stadiumissa, voit tukea Kamizaa usealla eri tavalla. Myös muiden kuin Kamizan seuratuotteiden ostaminen tukee Kamizan toimintaa, joten muista aina Stadiumin verkkokaupassa tai myymälässä asioidessasi taikasana "Kamiza". Viethän viestiä myös sukulaisille ja kavereille.

1. Tue ostamalla Kamizan seuratuotteita Kamizan verkkosivuilla

Ostamalla Kamizan verkkosivuilta seuratuotteita, saat tyylikästä päällepantavaa, sinut tunnetaan Kamizan värien kantajana ja tuet samalla Kamizan seuratoimintaa.  Kamizan brändätyt seuratuotteet ovat saatavilla Kamiza Shopissa sekä Stadiumteamsales.fi verkkosivuilla. Lisäksi ostat alennetuin hinnoin. Voit myös ostaa muita kuin Kamizan seuratuotteita samalla tilauksella.

2. Liity Stadiumin Member-boussysteemiin ja valitse TUE SEURAASI toiminnossa KAMIZA

Kun asioit itse Stadiumissa, voit tukea Kamizaa samalla kun kerrytät omia bonuspisteitäsi. Kamizan tukeminen ei vähennä Sinun bounskertymääsi! Näin voit helposti tukea samalla seuraa 3% ostobonuksella.

Tehdäksesi tämän

1) liity Stadium member jäseneksi

2) kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse välilehti ”Tue seuraasi”.

3 ) Etsi tuettavan seuran kohdasta ”Etsi seura” - judo / Kamiza / Lappeenranta hakusanoilla ja valitse joukkueeksi Lappeenrannan judoseura Kamiza

Seuran tukeminen ei siis vaikuta omien bonustesi kertymiseen. Asioidessasi myymälässä tai verkossa ja kirjaamalla omat bonuksesi, myös Kamiza saa tukea.

Vaihtoehtoisesti myymälässä asioidessasi voit muistaa taikasanan "Kamiza" joka kerta maksaessasi ostoksia, mutta suosittelemme kirjaamaan seuran kannattamisen omaan profiiliisi.

3. Et ole Stadiumin jäsen ja haluat tukea Kamizaa

Kun asioit Stadiumin myymälässä, muista aina Lappeenrannassa kassalla taikasana "Kamiza". Vaikka et olisi Stadiumin jäsen, noilla kuudella kirjaimella voit tukea ostoksillasi omaa seuraasi. Muualla Suomessa ymmärretään huonommin puhuttua kieltä ja saatat tarvita koodin, joka on 9752238700113618.

 

huppari