Valikko Sulje

Tue seuraasi – Tue KAMIZAA

Seuramme voi saada bonusta siten, että seuran jäsenten perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät, tukijat ja verkostot eli niin kutsutut tukijäsenet tekevät ostoksia Stadiumilla. Kamiza saa 3% bonuksen kaikista näistä ostoista. Liittäminen ei vaikuta jäsenen omiin henkilökohtaisiin kanta-asiakasetuihin. Kanta-asiakkuus on ilmaista.  Myös verkkokaupassa tai Outlet:ssä tehdyt ostokset huomioidaan.

Lue lisää TUE SEURAASI 

Eli bonusta kaikille, samoista ostoista. Mitä enemmän tukijäsenet ostavat, sitä enemmän seuralle kertyy bonusta. Sen lisäksi kannattaa ostaa Puma-merkin tuotteitta, koska siitä seuramme saa lisäksi merkkibonusta.

Seura saa kaikista Stadiumista tehdyistä ostoksista vastaavasti bonusta bonusasteikon mukaisesti; esim yli 2500€:n  Puma -ostoksista kertyy Kamizalle 6%+6% =12%. Kertyneet bonukset seura voi käyttää ostoksiin Stadiumilta.

Molempien osapuolten, Judoseura Kamiza r.y.:n ja Stadiumin, yhteisenä tavoitteena on kehittää suomalaista kamppailu-urheilua Etelä-Karjalassa ja sen ulkopuolella. Sinulta saatu tuki käytetään lyhentämättömänä nuorten, aikuisten ja vammaisurheilijoiden välinehankintoihin (esim EA-välineisiin, palkintoihin tai esim harjoitteluvälineisiin jne)

Puheenjohtajan toivomus onkin, että jokainen liittyy itse jäseneksi sekä pyytää lähiomaisiaan, kavereita, työkavereita jne liittämään Lappeenrannan judoseura Kamiza:n ohjeen mukaisesti myös omaan jäsen tietoihin. Näin hekin voivat olla mukana tukemassa seuran toimintaa. Haluankin asettaa tavoitteen, että 1.7 meillä on vähintäänkin 150 tukijaa Stadium member – tue seuraasi toiminnan kautta. Tähän tarvitaan jokaisen apua !

Tarkemmat ohjeet löydät Kamiza Shopista.

Puheenjohtaja HäMiS

Alla valmis viesti, jonka pyydämme sinua lähettämään tutuille

Tue Seuraasi – Tue Kamizaa

Haluatko olla tukemassa Lappeenrannan Judoseura Kamiza ry:n toimintaa? Ja se ei maksa sinulle mitään!

Sinulta saatu tuki käytetään lyhentämättömänä nuorten, aikuisten ja vammaisurheilijoiden välinehankintoihin (esim ensiapuvälineet, palkinnot, harjoitteluvälineet jne). Tämä on yksi keino pitää harrastusmaksut alhaalla ja mahdollistaa kaikkien liikkuminen. Sinä voit tukea tässä työssä meitä. 

Toimi seuraavasti 

Voit tukea Kamizan toimintaa Stadium Member -bonussysteemin kautta. Riippuen henkilökohtaisesta bonuksestasi – jonka saat aina kokonaan itsellesi – Stadium antaa 3 % ekstrabonuksen, joka maksetaan Kamizalle. HUOM tämä EI siis poista Sinun henkilökohtaisia bonuksia.

  1. Rekisteröidy Stadium member jäseneksi stadium.fi sivuilla
  2. kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse välilehti ”Tue seuraasi”.Kamiza Stadium
  3. ”Etsi seura” -> judo tai Kamiza hakusanoilla löydät Lappeenrannan judoseura Kamizan.
  4. Tee ostoksia

KAMIZA kiittää