Valikko Sulje

Kevään 2020 harjoitusajat

Alla olevasta taulukosta kevään 2020 harjoitusajat. Pienet muutokset ovat mahdollisia.

Lapsi-aikuinen Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa.
Junnu I ja uudet harrastajat Ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat juniorit (ikäraja 7v.) sekä osa vuoden 2018 Junnu I -ryhmässä harjoitelleista
U13 – U15
(Junnu II & III)
Ryhmässä harjoittelevat Junnu I -ryhmästä nostetut sekä Junnu II ja III -junioreista muodostettu ryhmä.
Sovellettu Ryhmässä harjoittelevat kehitysvammaiset sekä erityistä tukea tarvitsevat judokat.
Aikuiset ja nuoret Ryhmässä harjoittelevat aikuiset ja nuoret (viime kaudella mukana olleet) sekä kauden 2018 – 2019 junnu II ja junnu III ryhmästä nostettavat juniorit.
Karate Ryhmässä harjoittelevat karatekat.
Kunnossa kaiken ikää (KKI) ja oheislajit Kunnossa kaiken ikää (KKI) -hanke starttasi syksyllä ja kannustaa aikuisia ja lapsia liikkumaan monipuolisesti. Kunnossa kaiken ikää -vuorolla harjoitellaan muun muassa Fascia Method -lihashuoltoa ja oheislajeja. Vuoroille ovat tervetulleita myös vanhemmat ja oheisryhmät. Seuraa tiedotusta Facebookissa.
Vapaa / juniorit / aikuiset / ohjaajat Vastuuvalmentajat ja valmennuspäällikkö sopivat vuorojen käytöstä. Tiedottaminen ryhmien omilla sivuilla.

Päätös junioreiden sijoittumisesta eri ryhmiin (ryhmäjako + kilpailijat) tehdään vastuuvalmentajien ja valmennuspäällikön kanssa. Ryhmäjakoa tarkastellaan kauden aikana. Ryhmäjaon perusteena ovat judokan osaaminen, kehittyminen ja motivaatio.