Valikko Sulje

Juniorien peruskurssi

JUNIORIEN JUDOPERUSKURSSI -ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat 7-12v. juniorit (alaikärajana syyskauden aikana 7 vuotta täyttävät) sekä tarpeen muka osa edellisen kauden peruskurssilaisista.  Juniorien judoperuskurssi -ryhmässä keskeisenä tavoitteena on saada lapset innostumaan judosta ja ryhmässä liikkumisesta. Liikunnallisesti haetaan kokonaisvaltaista kehon käyttöä sekä liikkuvuuden parantamista ja ylläpitämistä. Judollisten kamppailuharjoitteiden lisäksi ryhmässä tehdään koordinaatioharjoituksia,  voimisteluliikkeitä, liikuntaleikkejä ja -pelejä judomaisesti. Judo on myös kilpailulaji siitä kiinnostuneille. Viimeistään keväällä 2024 suoritetaan keltaisen vyön koe. 

  • Harjoitusajat 22.8.2023 alkaen tiistaina 18.00-19.30 ja keskiviikkona 17.30-19.00 Urheilutalolla judosalissa
  • Kausi alkaa tiistaina 22.8.2023 kello 18.
  • Kurssin johtaja: Tero Haiko, 3.kyu. Kysymyksiin vastaan numerossa 040 586 7569, (whatsup on hyvä viestintämuoto)
  • Apuopettaja: Akseli Haiko, 3.kyu, seuran muut valmentajat sekä U18 juniorit tarpeen mukaan 
  • Varusteet: judogi eli judopuku, pyyhe, juomapullo sekä sisäsandaalit. Ensimmäisiin treeneihin T-paita ja pitkät liikuntahousut. Kauden alettua tehdään yhteistilaus varusteista. Käytettyjä pukuja voi saada edullisesti seuran kautta.
  • Katso hinnat tästä.
  • Ilmoittaudu täällä.

Judoa voi kokeilla kaksi ensimmäistä viikkoa, neljä kertaa, tämän jälkeen maksetaan jäsenmaksu. Jos ette kokeilun jälkeen halua jatkaa, ilmoittakaa siitä, niin paikka vapautuu toiselle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 20 mahtuu mukaan.

Judo on paljasjalkalaji ja kontaktilaji, joten hygienia on tärkeä asia. Ennen harjoituksia pestään jalat ja kuivataan omalla pyyhkeellä. Judokalla on aina mukana sandaalit tai vastaavat, joilla siirrytään pukuhuoneesta tatamille ja käydään esim. vessassa. Pitkät hiukset sidotaan kiinni. Kynnet pidetään lyhyinä. Korut ja kellot riisutaan judon ajaksi.

Tärkeitä linkkejä: