Valikko Sulje

Juniorien peruskurssi

JUNIORIEN PERUSKURSSI -ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat juniorit (alaikärajana syyskauden aikana 7 vuotta täyttävät) sekä tarpeen muka osa edellisen kauden peruskurssilaisista.  Juniorien peruskurssi -ryhmässä keskeisenä tavoitteena on saada lapset innostumaan judosta ja ryhmässä liikkumisesta. Liikunnallisesti haetaan kokonaisvaltaista kehon käyttöä sekä liikkuvuuden parantamista ja ylläpitämistä. Judollisten kamppailuharjoitteiden lisäksi ryhmässä tehdään koordinaatioharjoituksia,  voimisteluliikkeitä, liikuntaleikkejä ja -pelejä judomaisesti. Kauden lopussa keväällä suoritetaan keltaisen vyön koe. 

  • Harjoitusajat (2022 alkavalla kaudella samat ajat kuin viime vuonna) löydät täältä
  • Kausi alkaa tiistaina 6. syyskuuta 2022. Harjoitukset tiistaina 18-19.30, lauantaina 11.00-12.30 Urheilutalolla. KURSSI TÄYNNÄ TÄLLÄ HETKELLÄ! Jonoon voi ilmoittautua.
  • Kurssin johtaja: Tero Haiko, 3.kyu (p.040 586 7569)
  • Apuopettaja: Akseli Haiko, 3.kyu, seuran muut valmentajat sekä U18 juniorit tarpeen mukaan 
  • Varusteet: judogi eli judopuku, pyyhe, juomapullo sekä sisäsandaalit. Ensimmäisiin treeneihin T-paita ja pitkät liikuntahousut. Kauden alettua tehdään yhteistilaus varusteista.
  • Katso hinnat tästä.
  • Ilmoittaudu täällä.

Judoa voi kokeilla kaksi ensimmäistä viikkoa, neljä kertaa, tämän jälkeen maksetaan jäsenmaksu. Jos ette kokeilun jälkeen halua jatkaa, ilmoittakaa siitä, niin paikka vapautuu toiselle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 20 mahtuu mukaan. HUOM! KURSSI TÄYNNÄ 6.9. Jonoon voi ilmoittautua.

Judo on paljasjalkalaji ja kontaktilaji, joten jalkahygienia on tärkeä asia. Ennen harjoituksia pestään jalat ja kuivataan omalla pyyhkeellä. Judokalla on aina mukana sandaalit tai vastaavat, joilla siirrytään pukuhuoneesta tatamille ja käydään esim. vessassa. Pitkät hiukset sidotaan kiinni. Kynnet pidetään lyhyinä.

Tärkeitä linkkejä: