Valikko Sulje

Jäsenmaksun maksaminen – Kaikki jäsenet

Jäsenmaksun maksaminen – kaikki jäsenet

Vahvistettujen jäsenmaksujen suuruudet löydät kohdasta Hinnasto.

Suomisport toimii judoliiton jäsenrekisterinä ja jäsenmaksut hoidetaan sitä kautta. Jäsenmaksuja ja yhteystietojen ylläpitämistä varten jäsenen tulee luoda profiili suomisport -sivustolle. Jäsenmaksujen maksamisessa tulee käyttää tietokonetta (EI älypuhelinta). Tietojen selaaminen on myöhemmin mahdollista myös muilla laitteilla. Kamizan jäsenrekisteri- ja tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Kun haluat maksaa jäsenmaksun, toimi seuraavasti:

  1. Mikäli sinulla ei ole vielä Suomisport -profiilia, luo uusi profiili tietokoneella. Jos maksat alaikäisen huollettavan jäsenmaksuja, lisää lapset profiiliin jonka jälkeen voit liittää lapset seuraan sekä maksaa heidän jäsenmaksunsa. (Ohje)
  2. Valitse ja maksa haluamasi jäsenyys. (Ohje)
  3. Tarkasta vielä, että jäsenyys näkyy oston jälkeen. Maksetusta jäsenyydestä näkyy henkilön kohdalla jäsenkortti, jonka voimassaoloaika on 31.08.2021 asti.

Suomisport -profiilisi etusivulla oleva lisenssi tarkoittaa vakuutuksen lisäturvan ostamista. Vakuutuksen lisäturva on vapaaehtoinen ja käyttäjän itsensä päätettävissä eikä Kamiza ota kantaa sen hankintaan. Lisäturva ei sisällä judoliiton tai seuran jäsenyyttä vaan ne on hankittava ennen lisäturvan ostamista.