Valikko Sulje

Jäsenmaksun maksaminen – Kaikki jäsenet

Jäsenmaksun maksaminen – kaikki jäsenet

Vahvistettujen jäsenmaksujen suuruudet löydät kohdasta Hinnasto.

Suomisport toimii judoliiton jäsenrekisterinä. Maksut hoidetaan sitä kautta. Maksu jakaantuu lisenssimaksuun (sisältää judovakuutuksen) ja seuran jäsenmaksuun. Jäsenmaksuja ja yhteystietojen ylläpitämistä varten jäsenen tulee luoda profiili suomisport -sivustolle. Jäsenmaksujen maksamisessa onnisuu varmimmin tietokoneela. Tietojen selaaminen on myöhemmin mahdollista myös muilla laitteilla. Kamizan jäsenrekisteri- ja tietosuojaselosteen voit lukea tästä.

Kun haluat maksaa jäsenmaksun, toimi seuraavasti:

  1. Mikäli sinulla ei ole vielä Suomisport -profiilia, luo uusi profiili tietokoneella. Jos maksat alaikäisen huollettavan jäsenmaksuja, lisää lapset profiiliin jonka jälkeen voit liittää lapset seuraan sekä maksaa heidän jäsenmaksunsa. (Ohje)
  2. Valitse ja maksa haluamasi lisenssi ja seuran jäsenyydestä saat linkin myöhemmin. (Ohje)
  3. Tarkasta vielä, että lisenssi näkyy oston jälkeen. Maksetusta lisensistä näkyy henkilön kohdalla jäsenkortti, jonka voimassaoloaika on 31.07.2023 asti. Seuran jäsenyys näkyy MAKSUT-välilehdellä.

Suomisport -profiilisi etusivulla oleva lisenssi tarkoittaa vakuutuksen lisäturvan ostamista. Vakuutuksen lisäturva on vapaaehtoinen ja käyttäjän itsensä päätettävissä eikä Kamiza ota kantaa sen hankintaan. Lisäturva ei sisällä judoliiton tai seuran jäsenyyttä vaan ne on hankittava ennen lisäturvan ostamista.