Valikko Sulje

Aikuiset ja nuoret

Judon AIKUISET JA NUORET -ryhmässä harjoittelevat kaikki aikuiset sekä viime kauden junioriryhmästä nostettavat vanhimmat juniorit. Ryhmä on tarkoitettu U15 ikäryhmästä ylöspäin ja se jakautuu useampaa taso- ja ikäryhmään. Kauden 2021 - 2022 painopisteeksi otetaan judoa kuntoilumielessä harrastavien harrastusmahdollisuuksien ja harjoitusten kehittäminen. Tälle harrastajaryhmälle suunnataan yksi judoharjoitus sekä KKI -harjoitukset ja vapaavuoro. Lisäksi BJJ -harjoitukset muodostetaan siten, että ryhmä voi osallistua harjoituksiin ja kehittää mattokamppailutaitoja. Kilpaileville nuorille ja aikuisille sekä kovemmista kamppailuharjoituksista pitäville ryhmäläisille (Randoritiimi) turvataan yksi oma harjoitusaika joustotatamilla sekä mahdollisuus hyödyntää vapaavuoroa sekä BJJ -harjoituksia.

Harrastajaryhmän harjoitusohjelman rakenne toteutetaan siten, että randoritiimi voi ottaa osaa harjoituksiin ja toteuttaa omia harjoitteita. Lisäksi randoritiimille mahdollistetaan erikseen sovittavia kertoja muilta saleilta erikoisharjoitteita varten. Ryhmästä muodostetaan oma suunnittelutiimi.
Aikuisten judokurssi toteutetaan omana harjoituksena. Kurssi suunnataan 14-15 ikävuodesta ylöspäin ja takaisin tatamille haluaville entisille kamppailulajien harrastajille. Ryhmälle mahdollistetaan kaksi judoharjoitusta, BJJ -harjoitus ja KKI -harjoitukset Judoa aikaisemmin harrastaneet aikuiset ovat tervetulleet liittymään mukaan. Tästä tiedotetaan syksyn mittaan erikseen.

  • Harjoitusajat löydät täältä.
  • Kausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa
  • Vastuuvetäjät: Juha Vuorela
  • Apuvetäjät: Jukka Lempiäinen, Tapio Suikkanen, Maija Vattulainen, Juuso Neuvonen ja Ville Pesonen
  • Katso hinnat tästä.
  • Ilmoittaudu täällä.

Osa harjoituksista voi pitää sisällään myös muiden kamppailulajien (mm. Karate ja BJJ) harjoitteita.