Valikko Sulje

Seura

Lappeenrannan Judoseura Kamiza ry on perustettu vuonna 1972. Tänä päivänä toimimme Budoseura Kamiza ry nimellä. Kamizassa toimii useita harrastajaryhmiä, joissa harjoittelee yhteensä n.130 judon harrastajaa. Seurassa on toimintaa kaikenikäisille ja monen tasoisille judon harrastajille – lapsille ja aikuisille, aloittelijoille ja kokeneemmille, kilpailijoille ja kuntoilijoille. Seurassa toimii myös sovelletun judon ryhmää erityistukea tarvitseville judon harrastajille. Seuramme tekee tiivistä yhteistyötä muiden kamppailu- ja urheiluseurojen kanssa. Tarjoamme myös kursseja, erilaisia harjoitteita niin muille urheiluseuroille kuin pienemmille ryhmille.

Kamizan tarkoituksena on edistää itsepuolustus- ja kamppailu-urheilua sekä levittää itsepuolustus- ja kamppailu-urheilun harrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä, sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta itsepuolustus- ja kamppailu-urheiluun.

Karjalan värit löytyvät itseoikeutetusti Kamizan tunnusväreistä valkoinen, musta ja punainen.

Kamizan visio

Kamiza tunnetaan ammattimaisena
urheiluseurana Etelä-Karjalassa.
Kamiza on brändi!

Visio on haastava, mutta lupaamme tehdä parhaamme sen eteen. Meidän mielestä

  • tunnettavuus tarkoittaa sekä seuran että judon tunnetuksi tekemistä
  • ammattimaisuus tarkoittaa sitä tyyliä, miten seurassa asiat hoidetaan. Tämä koskee niin seuran hallintoa kuin ennen kaikkea judollista toimintaa. Asiat hoidetaan korkeatasoisesti ja ammattimaisesti, vaikkakin tehtävien hoito perustuu vapaaehtoiseen työhön.
  • brändi tarkoittaa sitä tavoitetilaa, jossa jokaiselle ryhmälle ja yksilölle taataan paras mahdollinen
    judopolku kehittymiseen. Toisaalta brändi tarkoittaa myös sitä, että judosta tehdään näyttävä kamppailulaji, jonka harrastajaksi halutaan, ja joka nauttii arvostusta kasvatuksen välineenä.

Tutustu meidän toimintaan, seuran keskeiset asiakirjat löydät linkkisivuiltamme.

  • Seuran strategia 2019-2024
  • Seuran tehtävänkuvaukset
  • Yhdistyksen säännöt
  • Uusin toimintakertomus