Valikko Sulje

Kamiza ry on allekirjoittanut yhteistyösopimukset STADIUM:n ja PUMA:n kanssa

Stadium on jatkossa Kamizan virallinen urheilutavarantoimittaja ja yhteistyökumppani. Puma seuran merkkitavarantoimittaja.

Kamiza tulee tekemään kaikki keskeisimmät urheiluvarusteostokset Stadiumilta. Ostosten tekemiseen käytetään Team Sales -konseptia. Stadiumin logo tulee näkymään seuran kaikissa edustusasuissa ja seuratuotteissa sekä mm. FamilyCenterin seinällä oikein komeasti.

Samalla seuran viralliseksi merkkitavarantoimittajaksi on valikoitunut Puma. Puma valittiin merkiksi mm. seuraavista syistä: trendikkyys, laatu, saatavuus sekä hinta-laatusuhde.

Tavoitteenamme on, että kaikki seuran jäsenet, perheenjäsenet ja jopa tutut keskittävät urheilu- ja lääkintätarvikeostoksensa Stadiumille JA liittävät (joko netissä omilla sivullaan tai liikkeessä) omaan bonuskorttiinsa tuettavaksi seuraksi Kamiza:n.

Tue seuraasi – Tue KAMIZAA

Seuramme voi saada bonusta siten, että seuran jäsenten perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät, tukijat ja verkostot eli niin kutsutut tukijäsenet tekevät ostoksia Stadiumilla. Kamiza saa 3% bonuksen kaikista näistä ostoista. Liittäminen ei vaikuta jäsenen omiin henkilökohtaisiin kanta-asiakasetuihin. Kanta-asiakkuus on ilmaista.  Myös verkkokaupassa tai Outlet:ssä tehdyt ostokset huomioidaan.

Eli bonusta kaikille, samoista ostoista. Mitä enemmän tukijäsenet ostavat, sitä enemmän seuralle kertyy bonusta. Sen lisäksi kannattaa ostaa Puma-merkin tuotteitta, koska siitä seuramme saa lisäksi merkkibonusta.

Seura saa kaikista Stadiumista tehdyistä ostoksista vastaavasti bonusta bonusasteikon mukaisesti; esim yli 2500€:n  Puma -ostoksista kertyy Kamizalle 6%+6% =12%. Kertyneet bonukset seura voi käyttää ostoksiin Stadiumilta.

Judogit ja muut budolliset erikoisvarusteet tilataan ainakin toistaiseksi muilta toimittajilta, koska niitä ei (vielä) ole saatavilla Stadiumin valikoimasta. Mutta jos ostamme paljon, niin ehkä tulevaisuudessa valikoima laajenee 🙂

Ensi viikolla avataan seuran www –sivuille KAMIZA SHOP, josta tilaaminen on helppoa. Kamiza Shopiin tulevat näkyviin meille suunniteltu seurakuvasto ja lisävarustekuvasto, sekä tietysti tilausohjeet. Lähiviikkona vaatteet ovat myös sovitettavissa Stadiumin ShowRoom:ssa, joka palvelee seura-asiakkaita. Show Roomin ovi löytyy kenkäosaston peränurkasta. (Huom. Team Sales -hinnat ovat käytössä meille myös muiden lajien osalta – esim. futari saa ostettua varusteet huomattavasti perushintaa halvemmalla).

Molempien osapuolten, Judoseura Kamiza r.y.:n ja Stadiumin, yhteisenä tavoitteena on kehittää suomalaista kamppailu-urheilua Etelä-Karjalassa ja sen ulkopuolella.

Varapuheenjohtaja Kari Hämeenaho

eli..

  1. Kerro kavereille että menevät Stadiumiin,
  2. liitä Kamiza korttiin ja
  3. tee ostoksia 🙂