Valikko Sulje

Kamizan uudet säännöt hyväksytty ja kaikkien luettavissa

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt Kamizan uuden, virallisen nimen Budoseura Kamiza ry., ja myös seuran säännöt on hyväksytty. Ne voi lukea Kamizan kotisivuilta judolinkkien alta. Toiminnan tarkoitus on selvä: Kamiza edistää itsepuolustus- ja kamppailu-urheilua ja levittää kamppailu-urheiluharrastusta. Omien jäsenten fyysistä kuntoa ja terveyttä kohotetaan ja herätetään oikeaa urheiluhenkeä ja sekä pyritään saamaan jäsenistä pysyviä itsepuolustuslajien ja kamppailu-urheilun harrastajia.

Tavoitteet ovat tärkeät ja keinot niiden saavuttamiseksi monipuoliset. Siksi Kamizan toiminta jatkuu laajana, kuten tähänkin asti. Harjoitusten lisäksi harrastajille voidaan järjestää lajiin littyviä luentoja, ja kilpailujen, näytösten, kurssien ja juhlienkin aika koittaa, kun koronatilanne niin sallii.

Laaja yhditystoiminta takaa harrastajille vahvan tuen lajin parissa ja antaa vaikutusmahdollisuuksia seuralle myös Lappeenrannan liikuntamahdollisuuksia suunniteltaessa. Tämän vuoksi seuraan toivotaan runsaasti sekä varsinaisia jäseniä että kannattajajäseniä.