Valikko Sulje

Kamizan visuaalinen ilme uudistuu – Uusi logohahmo nyt käytössä

Media on viimeisinä vuosina muuttanut merkittävästi muotoaan: printin osuus on vähentynyt ja erilaisten sähköisten kanavien käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Kamiza on omalta osaltaan vastannut tähän haasteeseen ja tiedottamista on monipuolistettu uusille alustoille. Uudet verkkosivut ovat olleet käytössä vajaan parin vuoden ajan, Facebookin käyttö on lisääntynyt entisestään ja viimeisimpänä tulokkaana mukaan on otettu myös Instagram. Tämä on asettanut uusia haasteita myös käytettävän kuvamateriaalin laadulle, jotta se soveltuu sekä ruudulle että printattavaksi. Kun jatkuvan sähköisen tiedottamisen osuus lisääntyy, on myös entistä tärkeämpää että tekijänoikeuksia kunnioitetaan ja Kamizalla on mahdollisuus käyttää omia logojaan ja kuviaan ilman rajoitteita.

Kamizan visuaaliseen ilmeeseen on nyt tehty merkittävä päivitys ja ylpeänä esittelemme uuden logohahmon, joka korvaa vanhan nuijamies -logon. Uuden logohahmon on suunnitellut kuvataiteilija Karoliina Ahvenainen, joka on perehtynyt kamppailulajien historiaan ja nykyisyyteen. Kamizan uusi logohahmon perusasento pohjaa vanhaan kamppailulajiasentoon, josta eri lajit ovat lähteneet eriytymään. Parin palautekierroksen jälkeen, hahmo muotoutui nykyiseen muottiinsa ja todettiin erittäin osuvaksi Kamizan toiminnalle. Tätä perusasennossa olevaa kamppailijaa voidaan käyttää joko yksittäisenä, perinteisen nuijan kanssa tai yhdistettynä Kamizan logotekstiin.

 

Koska Kamiza on perinteikäs judoseura, logohahmosta haluttiin myös selkeästi versio, jossa hahmo on judollisessa toiminnassa tekemässä sitä, mikä Kamizassa parhaiten osataan. Myös toimintaan palannut karatejaos haluttiin ottaa huomioon, joten hahmo taipuu luontevasti yllä esitellyn perusasennon lisäksi judoon ja karateen.

Uudet logohahmot täydentävät jo ennestään tuttua Kamizan logotekstiä ja mahdollistavat monipuolisemman kuvituksen niin printtimediassa, sähköisessä viestinnässä kuin myös esimerkiksi tapahtumatuotteissa, huomionosoituksissa ja palkinnoissa. Samalla päästämme pitkään palvelleen nuijamiehen ansaituille eläkepäiville.