Valikko Sulje

Karaten peruskurssi aikuisille alkaa

Karaten peruskurssi aikuisille alkaa 6.syyskuuta ja päättyy 11. joulukuuta. Harjoitusajat ovat tiistaisin klo 19.30 – 21.00 ja sunnuntaisin klo 16.30 – 17.30. Treenit pidetään Lappeenrannan urheilutalon judosalissa (Pohjolankatu 28). Ensimmäisillä kerroilla kokoonnutaan uhreilutalon pääaulassa.

Peruskurssille voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet. Harjoitusasuksi sopii verryttelyhousut ja t-paita tai valkoinen karatepuku, jos sellainen jo on. Karatea treenataan paljain jaloin.

Kurssin hinta on 100 euroa, ja maksu sisältää karatepassin ja keltaisen vyön vyökokeen. Lisätietoja antaa vastuuvetäjä Tomi Purhonen (4.dan Shorinjiryu Choroukai) iltaisin numerosta 040 682 3156 tai sähköpostitse osoitteesta topuri47@outlook.com

Budoseura Kamizassa harjoitellaan Shorinjiryu Choroukai -tyylisuunnan karatea, jossa huomio on sekä oman kunnon kehittämisessä että itsepuolustustaitojen opettelussa ja ylipäätään karateen ja kamppailuun tutustumisessa. Treenit ovat hyvä sekoitus itsekuria, tsemppihenkeä ja huumoria.