Valikko Sulje

Kausi on saatu käyntiin

”Mieki haluan judoon!” -Miika 4v.

Yhteensä kolmet harjoitukset on takana, ja on ollut mukava seurata lasten liikkumisen riemua. Ryhmämme on nyt aika pieni, ja olisikin toivottavaa että löytäisimme siihen mukaan vielä uusia harrastajia. Näin saisimme harjoituksiin lisää tehoa ja parempaa laatua.

Tulevan syksyn ohjelmasta voisin mainita pari (muuta) tärkeää asiaa:

Melkein kaikilla ryhmän muksuilla on jo judopuvut. Jos ja kun saamme vielä uusia harrastajia mukaan, voidaan yhteistilausta seuran kauttakin ajatella. Puvun voi kuitenkin ostaa myös omatoimisesti. Suosittelemme ostopaikaksi Penadoa (http://www.penado.fi/) ja mainitsemaan että kyse on kamizalaisen tilauksesta. Penado on nimittäin seuramme tukija, ja esim. Matsuru- ja Essimo-merkkiset puvut ovat osoittautuneet muksuille sopiviksi. Annan tarvittaessa lisäohjeita, mutta tärkein asia on se, että muksujen puku on aina valkoinen.

Vanhempainiltaa olen suunnitellut pidettäväksi jonkin harjoituksen yhteydessä lähiviikkoina. Silloin voisimme ottaa ensimmäistä kertaa myös vanhemmat mukaan tatamille – tällaista tullaan tekemään myöhemminkin, muutaman kerran kauden aikana. Vanhempien avulla saadaan harjoiteltua joitakin sellaisia asioita, joihin ei pelkkien junioriapuohjaajien kanssa oikein uskalla ryhtyä.

T: Tatu