Valikko Sulje

Uusillekin muksuille on vielä tilaa kauden ryhmissä

12.10. -harjoitusten suunnitelma vaikuttaa, tuota, varsin nuorekkaalta… 🙂

Syysloma lähestyy jo kovaa vauhtia. Harjoitukset ovat edenneet kutakuinkin suunnitelmien mukaan, ja jopa heittämistä on päästy jo kokeilemaan!

Jäsenmaksu (200 euroa) on tärkeä sen vuoksi, että se sisältää kattavan judovakuutuksen. Muksujudossa loukkaantuminen on hyvin epätodennäköistä, mutta jos sellaista pääsee tapahtumaan, niin on hyvä tietää että pääsee suoraan vaikka erikoislääkärille kun vakuutus on kunnossa. Jäsenmaksun yhteydessä saadaan samalla myös lasten tiedot rekisteröityä talteen. Tästä asiasta on ihan oma artikkeli, jossa neuvotaan tarkemmin: http://www.kamiza.fi/jasenyys-ja-liittyminen/jasenmaksun-maksaminen-kaikki-jasenet/

Huom! Kannattaa varmistua siitä, että valittu ryhmä on oikea, eli muksujudo.

Pidämme harjoitukset vielä 12.10. ja 19.10. ennen syyslomaa, mutta 26.10. treenejä ei pidetä vaan pidetään taukoa judostakin.

Lopuksi muistutan, että muksujudoryhmän luonteeseen kuuluu se, että siihen pääsee mukaan vielä pitkin kauttakin. Jos tiedossanne siis olisi vielä uusia muksuja, joita judo saattaisi kiinnostaa, niin rohkeasti mukaan vain! Kokeilemaan pääsee edelleenkin ilmaiseksi muutaman kerran. Olisi hyvä, jos saisimme ryhmän säännölliseksi kooksi noin 10-20 tenavaa.

T: Tatu