Valikko Sulje

Kauden 2019 – 2020 harjoitukset – Kerro mielipiteesi ja vaikuta

Tervehdys Kamizan väki,

Kauden 2019 – 2020 suunnittelu on parhaillaan menossa. Palaamme kesän aikana urheilutalolle, junnut kasvavat ja kehittyvät taidollisesti samalla kun aikuiset harrastajat jatkavat treenaamista. Monella judokalla on myös muita harrastuksia. Tänä keväänä ohjelmaan otettiin kaksi uutta ryhmää: aikuisten intensiivikurssi sekä uusi muksuryhmä. Nyt on aika kääntää katse ensi syksyyn ja varmistaa, että suunnitelmat ovat valmiina hyvissä ajoin seuraavalle kaudelle.

Ryhmäjaot, harjoitussuunnitelmat ja -aikataulut ovat haasteellinen palapeli, jonka toteuttaminen vaatii paljon suunnittelua. Tilat ja niiden saatavuus vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka saliajat jakautuvat seuraavalle kaudelle. Lisäksi järkevät ryhmäjaot ja mielekkäät harjoitusohjelmat ovat avainroolissa kun Kamizan judojoukko kehittyy yhdessä eteenpäin.

Teemme salivaraukset urheilutalolle viimeistään maaliskuun lopussa ja myös ryhmien harjoitusajat pyritään julkaisemaan hyvissä ajoin ennen kesää. Kaikki vanhat ja uudet harrastajat pyritään pitämään tietoisina suunnitelmista, jotta jokainen pystyy suunnittelemaan omat aikataulunsa ja myös muut harrastukset.

Pyydämme Kamizan harrastajilta ja junnujen vanhemmilta tarpeita ensi kaudelle: vastaathan muutamaan kysymykseen verkkolomakkeella, jotta harrastajien näkemykset ja kaikki toteutettavissa olevat tarpeet saadaan suunnitteluun mukaan.

Vastaathan kyselyyn täällä viimeistään sunnuntaihin 3.3.2019 mennessä.

Kysely on suljettu, kiitos kaikille palautteen lähettäneille!

– VaraPJ Pete