Valikko Sulje

Lauantaina 14.9.2019 muksujudoillaan painisalissa

Muksujudokausi starttasi viime lauantaina Joonaksen johdolla. Kiitos hänelle/heille! Samalla minulla on mukava tehtävä tiedottaa vielä koko ”Suur-Lappeenrannan” alueen muksuille (ja heidän vanhemmilleen), että mukaan ryhmään mahtuu vielä! Jatkossa pyrin olemaan itse paikalla (lähes) kaikissa harjoituksissa. No – eihän niitä ole kuin kerran viikossa.

Ensi lauantaina 14.9.2019 klo 11-12 harjoitukset ovat poikkeuksellisesti painisalissa, koska judosali on samaan aikaan varattu aikido-leirille. Painisali sijaitsee kutakuinkin vastapäätä judosalia, eli sinne on yhtä helppo löytää. Jätän jonkun lapsistani (judopuvussa tunnistamisen helpottamiseksi) ainakin yläkerran sisäänpääsylaitteelle auttamaan uusia harrastajia pääsemään ylipäänsä sisään urheilutalolle. 🙂

Kuten kerroin lajinäytöksessä, muksujudon ideana on luoda/vahvistaa nuorimpien junioreiden valmiuksia osallistua myöhemmin peruskurssille, harrastaa judoa leikin varjolla (eikä päin vastoin), sekä luoda muitakin ”pohjia” kehonhallinnan, liikunnan – ja judon osalta.

Tavataan tatamilla!

T: Tatu

Muksujudo on tarkoitettu (noin) 5-7-vuotiaille lapsille. Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Tatu Kosonen (puh. 050 584 5896, sähköpostios. tatu.kosonen@iki.fi). Harjoituspaikkana toimii Kamizan harjoitussali Lappeenrannan urheilutalon judosalilla (Pohjolankatu 29, Lappeenranta). Asusteeksi riittää aluksi T-paita ja verkkarit; pukutilauksia tehdään kauden aikana tarpeen mukaan. Huom! Judo on paljasjalkalaji, joten jalkahygienia on tärkeä asia. Harjoitukset alkavat siis jo pukuhuoneesta, jossa jalat pestään ja kuivataan. Otathan mukaan myös sandaalit joilla siirryt pukuhuoneesta tatamille eli judomatolle!