Valikko Sulje

Kauden 2019 – 2020 harjoitusajat

Alla olevasta taulukosta löydät kauden 2019 – 2020 harjoitusajat. Kamiza on palannut takaisin urheilutalolle ja uusi kausi starttaa syyskuun alussa. Pienet muutokset ovat mahdollisia.

Lapsi-aikuinen Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa.
Muksut Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset
Junnu I ja uudet harrastajat Ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat juniorit (ikäraja 7v.) sekä osa vuoden 2018 Junnu I -ryhmässä harjoitelleista
U13 – U15
(Junnu II & III)
Ryhmässä harjoittelevat Junnu I -ryhmästä nostetut sekä Junnu II ja III -junioreista muodostettu ryhmä.
Sovellettu Ryhmässä harjoittelevat kehitysvammaiset sekä erityistä tukea tarvitsevat judokat.
Aikuiset ja nuoret Ryhmässä harjoittelevat aikuiset ja nuoret (viime kaudella mukana olleet) sekä kauden 2018 – 2019 junnu II ja junnu III ryhmästä nostettavat juniorit.
Kunnossa kaiken ikää, karate ja oheislajit Kunnossa kaiken ikää -hanke starttaa syksyllä ja kannustaa aikuisia ja lapsia liikkumaan monipuolisesti. Kunnossa kaiken ikää -toiminnasta tiedotetaan lisää syksyn mittaan.

Karatea ja oheislajeja harjoitellaan painisalissa tiistaisin.

Vapaa / juniorit / aikuiset / ohjaajat Vastuuvalmentajat ja valmennuspäällikkö sopivat vuorojen käytöstä. Tiedottaminen ryhmien omilla sivuilla.

Päätös junioreiden sijoittumisesta eri ryhmiin (ryhmäjako + kilpailijat) tehdään vastuuvalmentajien ja valmennuspäällikön kanssa. Ryhmäjakoa tarkastellaan kauden aikana. Ryhmäjaon perusteena ovat judokan osaaminen, kehittyminen ja motivaatio.