Valikko Sulje

Tue Kamizaa hankinnoillasi

Kun ostat Kamizan seuratuotteita tai asioit Stadiumissa, voit tukea Kamizaa usealla eri tavalla. Myös muiden kuin Kamizan seuratuotteiden ostaminen tukee Kamizan toimintaa, joten muista aina Stadiumin verkkokaupassa tai myymälässä asioidessasi taikasana "Kamiza". Viethän viestiä myös sukulaisille ja kavereille.

 

1. Tue ostamalla Kamizan seuratuotteita Kamizan verkkosivuilla

Ostamalla Kamizan verkkosivuilta seuratuotteita, saat tyylikästä päällepantavaa, sinut tunnetaan Kamizan värien kantajana ja tuet samalla Kamizan seuratoimintaa.  Kamizan brändätyt seuratuotteet ovat saatavilla ainoastaan Kamiza Shopissa. Lisäksi ostat alennetuin hinnoin. Voit myös ostaa muita kuin Kamizan seuratuotteita samalla tilauksella. Kamizan verkkosivujen kautta tilaaminen ei kerrytä henkilökohtaista bonustasi.

2. Olet Stadiumin jäsen ja haluat tukea Kamizaa

Kun asioit itse Stadiumissa, voit tukea Kamizaa samalla kun kerrytät omia bonuspisteitäsi. Kamizan tukeminen ei vaikuta omaan bonuskertymääsi ja tuot hyvää mieltä itsellesi tukemalla samalla seuraa. Tehdäksesi tämän, sinun täytyy omassa Stadium -profiilissasi valita se seura, jota haluat tukea. Verkkosivuston stadium.fi Oma sivu -jäsensivulla näet kaikki valintasi ja voit päivittää jäsenprofiilisi. Myös useampien seurojen tukeminen onnistuu, eli voit tehdä hyvää jopa neljälle urheiluseuralle samanaikaisesti. Seuran tukeminen ei siis vaikuta omien bonustesi kertymiseen. Asioidessasi myymälässä tai verkossa ja kirjaamalla omat bonuksesi, myös Kamiza saa tukea.

Vaihtoehtoisesti myymälässä asioidessasi voit muistaa taikasanan "Kamiza" joka kerta maksaessasi ostoksia, mutta suosittelemme kirjaamaan seuran kannattamisen omaan profiiliisi.

3. Et ole Stadiumin jäsen ja haluat tukea Kamizaa

Kun asioit Stadiumin myymälässä, muista aina Lappeenrannassa kassalla taikasana "Kamiza". Vaikka et olisi Stadiumin jäsen, noilla kuudella kirjaimella voit tukea ostoksillasi omaa seuraasi. Muualla Suomessa ymmärretään huonommin puhuttua kieltä ja saatat tarvita koodin, joka on 9752238700113618.