Valikko Sulje

Juniorien ohjatut ulkoharjoitukset alkavat 10.5. mutta aikuisten harjoittelutauko jatkuu

Kamiza aloittaa junioreiden ohjatut harjoitukset ulkona 10.5. alkavalla viikolla. Harjoituksia pidetään kerran tai kaksi viikossa sikäli, kun säät sallivat. Vetäjät tiedottavat harjoituspaikasta ja harjoituskerroista ryhmien omissa Whatsapp-ringeissä, koska esimerkiksi harjoituspaikat voivat vaihdella.

Avin ohjeiden mukaisesti harjoituksissa noudatetaan turvavälejä ja hyvää hygieniaa. Kuitenkin lyhytaikaiset kontaktit ovat ulkotiloissa sallittuja, mikä mahdollistaa esimerkiksi hipan tai pallopelin. On tärkeää muistaa, että harjoituksiin ei saa tulla, mikäli on minkäänlaisia flunssan oireita.

Joka tapauksessa avin ohje vie harjoittelua hyvään suuntaan. Luvassa on mukavaa tekemistä yhdessä, ja keväisessä säässä ulkoharjoittelu on varmasti hauskaa.

Kamizan aikuisten harjoittelutauko sen sijaan jatkuu, koska kaupungin tilojen käyttö ulkokentät mukaan lukien ei ole suositusten mukaista. Jos kamizalaiset suunnittelevat omaehtoisia harjoituksia, avin antamat määräykset tulee ottaa huomioon, eli kokoontumisrajoitus on edelleen 6 henkilöä, ja harjoituksissa täytyy säilyttää kahden metrin turvavälit.