Valikko Sulje

Syksyn 2020 harjoitusajat

Syksyn harjoitusajat kaudelle 2020 – 2021 löydät alta.

Lapsi-aikuinen Ryhmässä harjoittelevat alle 7-vuotiaat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa.
Juniorit peruskurssi Ryhmässä harjoittelevat uudet peruskurssille tulevat juniorit (ikäraja 7v.) sekä tarpeen mukaan edellisen vuoden peruskurssille osallistuneita jotka tarvitsevat vielä lisäharjoitusta ennen junioreitten jatkokurssia.
Juniorit jatkokurssi (U11-U15) Ryhmässä harjoittelevat edellisen kauden peruskurssilaiset sekä U13-U15 -junioreista muodostettu ryhmä.
Sovellettu Ryhmässä harjoittelevat kehitysvammaiset sekä erityistä tukea tarvitsevat judokat.
Aikuiset peruskurssi Ryhmässä harjoittelevat aikuisten peruskurssin syksyllä aloittavat aikuiset ja yli 14-vuotiaat, joilla ei ole aiempaa lajitaustaa. Aikuisten peruskurssilaiset ovat tervetulleita harjoittelemaan myös maanantaisin aikuisten ja nuorten vuorolle sekä lauantaisin BJJ ja mattotreenien merkeissä.
Aikuiset ja nuoret Ryhmässä harjoittelevat aikuiset ja nuoret (viime kaudella mukana olleet) edellisen kauden U13-U15 -ryhmästä nostettavat juniorit. Aikuisten peruskurssin käynnistymisestä tiedotetaan erikseen.
Karate Ryhmässä harjoittelevat karatekat.
Kunnossa kaiken ikää (KKI) ja oheislajit Kunnossa kaiken ikää (KKI) -hanke starttasi syksyllä ja kannustaa aikuisia ja lapsia liikkumaan monipuolisesti. Kunnossa kaiken ikää -vuorolla harjoitellaan muun muassa Fascia Method -lihashuoltoa ja oheislajeja. Vuoroille ovat tervetulleita myös vanhemmat ja oheisryhmät. Seuraa tiedotusta Facebookissa.
Vapaa / kilpailijat / ohjaajat Vastuuvalmentajat ja valmennuspäällikkö sopivat vuorojen käytöstä. Tiedottaminen ryhmien omilla sivuilla.

Päätös junioreiden sijoittumisesta eri ryhmiin (ryhmäjako + kilpailijat) tehdään vastuuvalmentajien ja valmennuspäällikön kanssa. Ryhmäjakoa tarkastellaan kauden aikana. Ryhmäjaon perusteena ovat judokan osaaminen, kehittyminen ja motivaatio.