Valikko Sulje

Seuratuotteiden tilaus lähdössä – toimi nopeasti !

Kamizan seuratuotteista on lähdössä tilaus – toimi nopeasti!

Tilaus tulee olla tehtynä 24.11.2019.

Muistutuksena, että Kamiza-seuratuotteita on saatavilla Stadiumista!

Kamizan verkkosivuilta löytyy seuramme mallisto, josta voi käydä katsomassa saatavilla olevia tuotteita (http://www.kamiza.fi/kamiza-shop/kamiza-seuramallisto/). Tuotteita voi käydä ennakkoon sovittamassa Stadiumin myymälässä Iso-Kristiinassa ns ShowRoomissa, jossa on erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu. (lisäksi voit ostaa Kamiza pyyheitä suoraan vastuuvalmentajalta, jotka löytyvät omasta välinevarastosta 20€ hintaan)

Huomaa että voit tilata myös lisävarustekuvastosta tai tuotteita, joita ei ole meidän valitsemassa kuvastossa (https://www.stadiumteamsales.fi). Esim EA-välineitä tai muiden lajien harrastusvälineitä. Kuvassa ohjeet:

Ohje stadium

 

Lisää ohjeita, kuvaston sekä tilauslomakkeet löytyvät Kamiza Shopista.

Muista myös liittää omaan bonuskorttiisiin tue-seuraasi toiminto (ei vie sinun omia bonuksia) tai voit osoittaa kaikki bonukset seuran toiminnan hyväksi. Muista mainostaa tätä mahdollisuutta myös kaikille tutuille! Ostohyvite käytetään suoraan meidän jäsenten hyväksi – mitä enemmän keskitämme hankintoja – sitä enemmän kamizalaiset hyötyvät! 

Hallitus suosittaa kaikkia hankkimaan edustusasun (ainakin takin). Näin Kamiza tehdään tunnetuksi katukuvassa, kouluissa ja kisoissa sekä omilla työpaikoilla.

Lähetä tilauksesi (tuote, koko yms. tiedot) sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat@kamiza.fi , ja seura välittää tilauksen keskitetysti eteenpäin Stadiumille. Tilaamisessa käytettävä Excel-tiedosto sekä yksityiskohtaisemmat ohjeet löytyvät seuran kotisivuilta Kamiza-shop-valikon alta Tilaaminen-osiosta.

Huom! Tuotteilla on 3-4 viikon toimitusaika, joten tulevalle kaudelle hankinnat kannattaa tehdä jo nyt.

Terveisin, Pj HäMiS