Valikko Sulje

Willimies 50 -Shiai majoittuminen

 

 

Willimies 50-shian yhteistyökumppanina majoituksissa toimii Sokos Hotel Lappee. Hotellin löydät osoitteesta Brahenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Tapahtumaa varten on varattuna huonekiintiö, josta voi varata huoneen 2.3.2020 asti. Tämän jälkeen huonekiintiö palautuu takaisin yleisen varauksen piiriin.

Huonehinnat / vrk: 79 € / 1hh, 89 € / 2hh, 15 € / lisävuode. Huonehinnat sisältävät buffet-aamiaisen, kuntosalin käytön sekä saunan ja uinnin allasosaston aukioloaikoina. Huonehinnoista saa S-etukortilla bonukset. Huonehinnat eivät oikeuta S-Card pisteisiin / palveluetuihin.

Osallistujat varaavat huoneensa itse alla mainitulla kiintiön tunnuksella, yhteystiedot alla. Varaus tulee varausvaiheessa vahvistaa luottokorttitiedoin. Majoitus maksetaan joko käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Huoneita voi varata kiintiön tunnuksella, BJUDO seuraavasti:
Nettivaraukset, Sokos Hotels – sivuston kautta: https://www.sokoshotels.fi/
TAI
p. 010 7621000
TAI
s-posti: lappee.lappeenranta@sokoshotels.fi

Varausehdot: Huone on asiakkaan käytettävissä klo 15 alkaen tulopäivänä. Huonevaraus on voimassa tulopäivänä klo 18 asti, mikäli myöhäisemmästä saapumisesta ei ole sovittu. Tämän jälkeen hotellilla on oikeus tarvittaessa myydä huone toiselle asiakkaalle. Huonevaraus on kuitenkin aina peruttava, vaikka klo 18 jälkeistä saapumista ei ole vahvistettu. Mikäli saapuminen hotelliin on klo 18 jälkeen, myöhäinen saapuminen on vahvistettava luottokorttitiedoilla (luottokorttinumero ja voimassaolo). Vahvistettua huonevarausta pidetään voimassa klo 18 jälkeen. Yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä.

Hotellissa on maksullinen parkkihalli (osoite; Brahenkatu 1). Parkkimaksu 9 € / vrk tai 2 € / h. Maksetaan EasyPark-sovelluksella tai ilmoittamalla auton rekisteritunnus vastaanottoon.