Valikko Sulje

Karateleirin saldoa

Pari viikkoa on vierähtänyt Kamizan ensimmäisestä omasta karateleiristä. Leiriltä saatiin niin paljon tietoa, että valmentajana minulta olisi mennyt tuon tiedon kertomiseen lukuisia treenikertoja ja ajassa sitä ei pysty edes miettimään. Nyt on luotu hyvä teoriapohja tulevalle treenikaudelle. Kiitos Lasselle hyvästä leiristä. Ja tietenkään ei saa unohtaa loistavaa sushibuffettia lounastauolla!!

Lisäksi suoritimme seuraan uusia mustia vöitä. Jari Varis sekä Sauli Solja suorittivat 1 dan vyöarvot. Allekirjoittaneelle myönnettiin leirin lopuksi 3 dan vyöarvo. Laskeskelin, että yhteenlaskettu harjoitusvuosien määrä meillä kolmella on noin 110 vuotta – hetki siis meni.

Nyt on kaikilla hyvää aikaa valmistautua talven vyökokeeseen. Värivöiden vyökokeet pidetään koronan salliessa 12.1.2021. Aikaa valmistautua on riittävästi – muistakaa käydä ahkerasti treeneissä ja lenkillä, vyökoe ei tälläkään kertaa ole helppo. Otetaan silti rennosti karatejaoksen hengen mukaisesti. Taisi Lasse jossain välissä todeta, että ’muistakaa, ettei ole koskaan kiire valmiiksi’. Valmistaudutaan ja harjoitellaan huolellisesti.

-tomi-