Valikko Sulje

Muksujudo

 • MUKSU-VANHEMPI-ryhmässä harjoittelevat 4-7-vuotiaat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa.
 • Vastuuvetäjä: Maija Vattulainen, puh: 040 554 1067
 • Vetäjä: Tapio Suikkanen
 • Harjoitusajat: lauantaisin 10:00-11:30
 • MUKSU-ryhmässä harjoittelevat 5-7-vuotiaat lapset, mutta tapauskohtaisesti nuorempiakin voidaan ottaa mukaan
 • Kurssin tarkoitus on antaa judollisia valmiuksia syksyllä alkavalle peruskurssille, vahvistaa lasten erilaista kehonhallintaa ja sosiaalisuutta - ja pitää hauskaa liikunnan merkeissä.
 • Vastuuvetäjä: Tatu Kosonen, sähköp. tatu.kosonen@iki.fi tai puh: 050 584 5896‬
 • Vetäjä: Ville Pesonen
 • Harjoitusajat: lauantaisin 10:00-11:00
 • kevät 2019 hinta 100€ (ei sisällä judopassia)
 • Huom: Varusteet: judogi tai pitkälahkeiset verkkarihousut ja t-paita, sisätossut, juomapullo, pyyheliina

 

Tiedotuksesta ja vähän muutakin asiaa 9.2.2019

Muksujudokautta on takana jo kolme viikkoa, ja on pakko myöntää, että onpa mahtava porukka mukana tälläkin kertaa! Annoin kotitehtäväksi kaikille etsiä tämän sivun, ja onnittelut siis niille, jotka tätä tekstiä nyt lukevat... 😉

Kaikki tiedotus tulee tapahtumaan tämän sivun kautta. Yritän kirjoittaa sivulle keskimäärin joka viikko, jotta siinä on jotain seurattavaa.  Tällä hetkellä ajankohtaisimmat asiat koskevat jäsenmaksua ja pukutilausta.

Jäsenmaksu (100 euroa) on tärkeä sen vuoksi, että se sisältää kattavan judovakuutuksen. Muksujudossa loukkaantuminen on hyvin epätodennäköistä, mutta jos sellaista pääsee tapahtumaan, niin on hyvä tietää että pääsee suoraan vaikka erikoislääkärille kun vakuutus on kunnossa. Jäsenmaksun yhteydessä saadaan samalla myös lasten tiedot rekisteröityä talteen. Tästä asiasta on ihan oma artikkeli, jossa neuvotaan tarkemmin: http://www.kamiza.fi/etusivu/kevaalla-2019-alkavien-kurssien-ilmoittautumiset-ja-maksut/

Judopukuja tilaillaan yhteistilauksena noin hiihtoloman aikoihin, ennen tai jälkeen. Olisi hyvä, jos kaikille muksuille sellaiset hankittaisiin. Sellaisessa harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden mennä jo vähän syvemmälle judoasioihin, mutta samalla se tukee lasten ryhmäytymistä. Selvitän ensi harjoituksiin mennessä hintatasoa. Ja puvun voi toki hankkia itsenäisestikin.

Lopuksi muistutan, että muksujudoryhmän luonteeseen kuuluu se, että siihen pääsee mukaan vielä pitkin kauttakin. Jos tiedossanne siis olisi vielä uusia muksuja, joita judo saattaisi kiinnostaa, niin rohkeasti mukaan vain! Kokeilemaan pääsee edelleenkin ilmaiseksi muutaman kerran.

 

Muksujudo starttaa taas 26.1.2019

Muksujudo on tarkoitettu (noin) 5-7-vuotiaille lapsille. Ryhmän vetäjänä toimii Tatu Kosonen (puh. 050 584 5896, sähköpostios. tatu.kosonen@iki.fi) apunaan Ville Pesonen. Harjoituspaikkana toimii Kamizan harjoitussali Lappeenrannan liikuntatoimen väistötiloissa, Family Center -kauppakeskuksen yläkerrassa (Hyrymäenkatu 2, Lappeenranta).

Harjoitukset alkavat lauantaina 26.1.2019 klo 10.00-11.00. Tämä on jatkossakin harjoitusaikamme, ja mukaan pääsee myös pitkin kautta. Asusteeksi riittää aluksi T-paita ja verkkarit; pukutilauksia tehdään kauden aikana tarpeen mukaan.

Huom! Judo on paljasjalkalaji, joten jalkahygienia on tärkeä asia. Harjoitukset alkavat siis jo etukäteen, eli jalkojen tulee olla puhtaat. Otathan mukaan myös sandaalit tai vastaavat, joilla siirryt pukuhuoneesta tatamille...

Tervetuloa mukaan hyvän harrastuksen pariin!

Tavataan tatamilla!

Terv. Tatu ja Ville

Tiedote muksu-vanhempiryhmän jäsenmaksuista

Nyt on aika myös muksujudossa maksaa Kamizan jäsenmaksu. Hinta on 200 €/kausi, ei sisällä vakuutusta aikuiselle. Maksaminen tapahtuu SuomiSportissa, https://www.suomisport.fi/.  Luo sinne ensin omat tunnuksesi ja lisää lapsen tiedot. Ohjeita löydät näiden sivujen JUDOLINKIT-sivulta kohdasta Ohjeita SuomiSportin käyttöön. Jos et onnistu, tule harjoitusten jälkeen kysymään neuvoa minulta. Ota mukaan pankkitunnuksesi! Niitä tarvitaan tunnusten luomiseen ensimmäisellä kerralla.

Muksu-vanhempijudo 

Muksu-vanhempijudon voi aloittaa sinä vuonna, kun lapsi täyttää 4 vuotta.
Muksu-vanhempijudoa voi kokeilla kaksi ensimmäistä kertaa, tämän jälkeen maksetaan jäsenmaksu.
Jos ette kokeilun jälkeen halua jatkaa, ilmoittakaa siitä, niin paikka vapautuu toiselle.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oma aikuinen on aina mukana matolla muksun kanssa, mutta eri kerroilla voi tulla eri aikuinen.
Aikuinen leikittää ja ohjaa lasta lapsen keskittymisen ja jaksamisen mukaan. Vetäjät ohjaavat koko ryhmän toimintaa, auttavat ja neuvovat. Aikuinen huolehtii, että harjoittelu on turvallista kaikille salilla oleville ja salin sääntöjä noudatetaan.
Muksu-vanhempijudo on kivaa yhdessä tekemistä, suurin osa tunnista telmitään yhdessä. Ainakin aikuiselle tulee hiki ja molemmat oppivat uusia temppuja. Muksu-vanhempijudossa opetellaan liikkumisen, tasapainon ja kehon hallinnan perusvalmiuksia. Judoa tehdään pienille lapsille sopivalla tavalla. Myös muksujudokat harjoittelevat vastustajan hallitsemista matossa, kaatumista ja heittoja eli aivan oikeaa judoa. Muksu-vanhempijudossa ei suoriteta judovöitä. Tärkeintä on lapsen ja aikuisen keskinäinen vuorovaikutus. Muksu-vanhempijudossa opetellaan käytöstapoja ja toisen kunnioittamista.