Valikko Sulje

Karate Shorinjiryu Choroukai

Shorinjiryu Choroukai tarjoaa aikuisille harrastajille nousujohteista harjoittelua ilman suurempaa pelkoa loukkaantumisista tai epävarmuudesta, jaksaako olla mukana. Toki pienet kolhut ja mustelmat kuuluvat tatamille. Harjoittelu on tarkoitettu kaikille, jotka ovat aina pohtineet jonkin kamppailulajin aloittamista, mutta eivät kuitenkaan ole uskaltautuneet mukaan. Salin kynnys pidetään matalana kaikille harrastajille. Myös jostain syystä taukoa aiemmasta kamppailuharrastuksesta pitäneet ovat tervetulleita takaisin tatamille.

 

  • Harjoitusajat: tiistaisin klo 19:50 - 21:00 ja torstaisin klo 19:30 - 21:00
  • Kausi alkaa 1.9.2020
  • Vastuuvetäjä: Tomi Purhonen, 3. dan Shorinjiryu Choroukai
  • Apuvetäjä: Jari Varis
  • Katso hinnat tästä
  • Ilmoittaudu täällä

Jaoksen tunnuslauseena voisi pitää brasilialaisen jiujitsun opettajan Chris Haueterin lausahdusta ”It's not who's good, it's who's left”. Erittäin vapaasti suomennettuna ajatus on sama kuin sanonnassa ”Vierivä kivi ei sammaloidu”.

Kuntokarate ei ole kuitenkaan pelkkää kuntoilua. Shorinjiryu Karate on lisäksi monipuolista itsepuolustus- ja kamppailuharjoittelua. Harjoittelussa on mukana perinteisen karaten pystykamppailun lisäksi myös heittoja, lukkoja, sidontoja ja mattotekniikkaa. Harjoittelu tehdään tosissaan, mutta hyvällä huumorilla maustettuna, liian tiukka pipo ei kuulu treenivarustukseen.

Harjoittelun runko koostuu perinteisestä karatesta. Lisäksi karatekoilla on mahdollista osallistua lauantaisin BJJ/mattopainiharjoituksiin ja seuran yleisiin judoharjoituksiin.

Kamizan Choroukai karate on Suomen karateliiton jäsen ja tarjoaa harrastajilleen kaikki liiton edut. Kamizan karate on yhteisönä ja toiminnaltaan muista organisaatioista riippumaton seura,  ja suhtautuminen muihin karaten tyylisuuntiin ja kamppailulajeihin on avointa. Se tarjoaa jäsenilleen perinteistä karatea, jiujitsua, itsepuolustusta, kuntourheilua ja kilpakaratea. Seuralla onkin paljon yhteistyötä useiden suomalaisten karate- ja jujutsuseurojen kanssa unohtamatta Kamizan omia huipputason judovalmentajia.  Toiminnassa korostetaan kuitenkin harrastajalähtöistä toimintaa.